Välkommen!

Förföljer mig..

Publicerad 2009-11-10 09:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu fanns han med i min dröm, usch o fy det bevisar ju på hur mycket mina tankar far.. runt runt i skallen.. så i helgen blir det inte fest, hade sett fram emot det.. men han kan få åka dit o hoppas du får jävligt roligt! Jag sticker till göteorg.. hoppas jag iaf.. om inget blir ändrat..


 


God morgon föresten :) hehehe.. Nu är man uppe.. iof har jag vart de en bra stund.. sitter i soffan nu och väntar på att mina värktabletter ska börja hjälpa så jag kan ta tag i mitt hem sen.. för idag ska det göras klart här hemma.. INNAN jag ska till tandläkaren.. får se hur mkt jag hinner.. usch är så orolig över tandläkaren idag, igår trodde jag att jag hade tappat bort min lugnande tablett.. jag bröt för fan ihop o börja lipa och hela jag skakade.. fick sån panik-känsla så det var riktigt otäckt, men efter att ha letet drygt en halvtimme så hittade jag den under en jävla massa andra medeciner, tur de :) Hoppas bara den hjälper idag.. jao som sagt.. jag vill INTE dit.. nån som kan tänka sig att byta med mej? :O

 



Annars ieftermiddag/kväll blir de nog lugnt, vet ju inte hur dåsig jag blir efter tabletten.. men är de inte för  mycket så kommer Richard iaf :) Najs najs..

 



Nee vet inte vad jag ska skriva faktiskt, vakna ju upp av en dröm jag INTE ville drömma så är väl inte på bästa humöret.. nu hoppas jag på götet i helgen så man kommer bort.. bort bort bort.. även om jag gärna hade vart med mina vänner och firat o festat.. men är väl lika bra att det är såhär så man inte förstör för alla andra..

 



Nu ska jag lägga mig och se lite vänner.. för det är jag stolt över att jag äntligen klarar av att se på.. underbart =) hihi .. är ju såå bra serie ;)

 



Aha blev ett inlägg mkt om _ _ _ _ men ibland är drömmar sååå verkliga..

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela