Välkommen!

Lämnar staden..

Publicerad 2009-11-13 15:02:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu lämnar jag denna staden, först ut till Örsjö och hämta mammas skor sen in vidare mot Kalmar.. ska till maxi och handla sen ska jag möta upp pappa på sjukhuset vid halv fem.. hoppas mamma fått komma upp på avdelningen då :( Stackarn.. men som sagt hoppas hon fått göra det, vill träffa henne.. för sen vid halv sju tiden så åker jag..

Känns lite som att jag kommer "hem" på nått sätt när jag kommer till avdelningen, dom flesta ler lite sött mot mig och hälsar.. jag hittar där bland rummen och i köket och jao.. jag vet inte.. man ska inte känna så på ett sjukhus?!.. fast det är ett hem som jag INTE gillar.. som jag hoppas att vi sen aldrig kommer att komma tillbka till..

Igår när dom fick se mamma gå runt i koridorerna så hade vissa skötorskor stannat och hälsat och undrat om JAG låg inne nu igen och vad som hänt.. när mamma sa att det var Hon som låg inne blev dom nog lite paffa.. men dom ser alltid så glada ut när jag kommer.. kul det iaf.. Så idag ser jag ju lite piggare ut också, gjort mig iordning och piffat till sig lite.. eftersom dom "Mina" (som nu är mammas också) sköterskor.. dom har ju inte sett mig i mitt "vanliga" jag nån gång.. så idag ska dom väl inte tro att jag ska läggas in iaf :) hihi..

Ska köpa lite lotter till min mamma också och ett kort har jag med.. så blir hon nog glad, hon älskar ju lotter lika mkt som jag :)


Ha en bra helg alla mina vänner o bekanta o läsare ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela