Välkommen!

Mardrömmar..

Publicerad 2009-11-13 09:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mardrömmar det är vad jag haft inatt.. usch och fy.. tur att jag inte var på sjukhuset idag innan mamma skulle läggas på OP bordet, då hade jag nog sagt till henne att inte operera sig.. men nu ligger hon iaf där.. är väl halvt kommen med operationen skulle jag gissa på.. är så orolig för min mamma.. jag hoppas såå innerligt att allt ska gå bra.. inte att hon ska ha min otur, men det kommer hon inte få.. behöver lite possetiv anda här.. men klart det ska gå bra, allt annat går ju mindre bra i vår familj nu (förruom brossan som e så bäst, är så stolt över min kära bror :D ) Ler.. så nu ska mamma vara BÄST på denna operation..

 


Jag ska snart göra mig iornding och fixa det sista med lite dammsugning och så .. packa de allra sista också, sen köra och handla.. för ikväll ska Jenny o jag har "mys" vid tvn.. om hon inte får för mkt samtal, eftersom hon jobbar till elva ikväll.. men vi får se.. ska iaf äta god räksallad och vitlöksbröd och sen en "massa" snacks, så det ska jag köra och köpa lite grejjer till innan jag åker till Kalmar.. eller om jg tar det i Kalmar får se.. vill iaf vara klar så jag kan åka till sjukhuset när dom ringer..

 


Får väl se om jag hinner uppdatera mer, annars får ni ha en super trevlig helg :) Nu ska jag fortsätta läsa alla bloggar som jag ligger sjukt mycket efter i, har snart gått igenom Bellas blogg iaf :P hehe.. får ta lite i taget.. sen när jag väl är klar med alla så får jag skärpa mig med o läsa.. och ni får skärpa er me o kommentera ;)

 


Puss o Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela