Välkommen!

Plånboken på Öland..

Publicerad 2009-11-19 13:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Yes.. det blev ju lite krångligt om man säger så.. när vi satt på bussen från Öland till Kalmar så märker jag att min plånbok är borta, jag rotar igenom alla saker.. det var iaf inte så mycket eftersom jag bara hade med mig en lite större handväska.. men ingen plånbok.. helt borta..


Jenny fick ringa in till sin granne.. så hon fick gå och leta i huset, hittade ingen.. sen kom jag på att den kunde ligga i en påse i bilen, så fick ringa grannen igen så hon fick gå dit och titta.. och jaa.. där låg den ju.. långt upp på Öland.. vi föröskte leta om det gick några bussar så att man kunde skicka den med bussan.. men inte det heller.. jag fick panik.. Jenny bara sa att jag skulle ta de lugnt.. allt ordnar sig ju.. men jag har svårt för att ta de lugnt..


Var nervös halva dagen, tills det kom sig att grannen skulle till färjestaden så vi fick ringa någon som kunde köra dit, så han fick hämta Jenny och dom köra till färjestaden för att hämta min plånbok..


Under tiden var jag kvar hos mamma på sjukhuset.. hon mådde inte alls bra och satt där ett bra tag med henne.. sen kom äntligen Henrik och Jenny med min plånbok och jag fick säga hej då till mamma.. hon mådde inte alls bra så det var med tårar och dåligt samvete jag ställde mig i hissen för att åka ner till parkeringen.. mamma sa att hon ville jag skulle åka men det tog emot.. men allt var ju redan bestämt.. så de var bara att torka tårarna och in o sätta sig i bilen..


Vi gick och käkade på Kina resturang sen direkt och ta ut all packning och släpa det till tåget.. sen började en underbart rolig tåg-resa till Göteborg..

 


Fortsättning följer...

 


Nu sitter jag här.. tittar lite på vänner och tar det lugnt, ska ju jobba ikväll och är rätt rejält förkyld o hängig så förösker ta de lugnt så man pallar med jobbet... Imon blir der städ och fika med Sofia :)

 


Ha en fortsatt bra dag alla!

Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela