Välkommen!

Trött..

Publicerad 2009-11-29 09:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag kära läsare..

 


La mig kl typ två inatt.. jag som var så trött, men kände att jag klarade inte av o lägga mig.. så jag gjorde julfint i hela sovrummet och inne på toaletten så nu är det också klart :) Gjorde även lite i vardagsrummet men de är ej klart ännu.. Soterade mina byåer som jag har i sovrummet också och gjorde fint och fixade i dom.. hemskt vad mycket man får gjort när man är ledsen och det är natt, synd man ej kunde ta fram dammsugarn och dammsuga kl två i natt också :P haha...

 


Idag är det julskyltning här i lilla Nybro.. ska bli mysigt.. ska dit med moster o barnen o Micke o mina föräldrar då också såklart :) Synd de inte är lite snö ute, jag vill ha snö.. nuuu.. får nog åka iväg i januari förbruari så man får se lite snö.. men först ska jag se hur många semesterdagar jag får iår..

 


Annars blir det nog bara att mysa här hemma och fixa idag.. ska sätta på JULMUSIK på högvolym och sen är de bara att sätta igång på riktigt, för nu ska alla julkänslor fram så man blir lite glad, samtidigt som man lir depprimerad.. men men.. bara att bita ihop och försöka se glad ut iaf..

 


Min adventsljustake i köke vägrar börja fnger, funkade härromdagen sen bara dog den, måste få igång den annars får de bli att köpa ny.. :P Lite smått har jag att köpa innan julen kommer, men jag har ju tid på mig.. och det mesta har jag ju redan..

Nee nu ska jag sluta att babbla på här.. och istället gå o se vad tusan man ska ta på sig idag o sen börja göra sig iordning kanske..

Puss o Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela