Välkommen!

Fredag = Farmors Begravning

Publicerad 2009-09-21 12:44:00 i Familjen betyder allt!

Hej hej.. kan börja med att uppdatera lite om i fredags då de var Farmors begravning, mycket fin begravning men fan så jobbig, trodde nästan jag skulle resa mig och gå ut från kappellet..


Morgonen började med att jag åkte och hämtade min kära bror vid tåget.. sen åkte vi hem och käkade frukost tillsammans.. jätte härligt att få träffa bror igen, även om det blivit mer den senaste tiden så är det lika härligt varje gång att få se stor brossan :) Efter de gjorde vi oss klara för begravningen..


Det blev ungfär samma kläder som jag hade på Gammelfarmors begravning, fast denna gången hade jag en svart kofta istället för en vit.. och ett annat halsband.. som jag fått av just Farmor.. Detta fick jag då farmor blev sjuk.. anledningen: För att jag alltid skulle minnas att jag var i farmors hjärta och att jag skulle bära det med mig.. så för mig var det ett självklart val att bära detta på hennes begravning..



Sen körde jag o brossan bort till en av mina fastrar där även mina kusiner och min ena farbror och hans fru var..

Söta Kusinen Sara innan Begravningen..


Lilla Kusinen Bruno var sååå fin i sina begravningskläder.. börjar bli stor kille nu :)


Jag o lill-kusinen :)


Begravningsmiddag och fika... vi fick jätte god mat som bestod av super god potatisgratäng, sallad och kycklingfilé med god sås.. sen blev det god tårta :)
  

Jag tog inte några kort under bagravningen, då jag skakade som ett asplöv och inte klarade av att ta några kort, så jag ska få kort från släkten sen.. men efter middagen o fikat så åkte jag, bror, pappa, mamma och ena farbror och tittade vid graven när dom hade grävt igen allt.. Vila i Frid Farmor, nu är du hos farfar och David och har det säkert mycket bättre! Vi Kanske ses i ett annat liv!



Efteråt när allt var slut så åkte alla pappas syskon med familjer hem till faster Greta och bara umgicks där, man behöver ju varandra en sån här dag så vi var där tills kvällen sen, trevligt med tanke på omständigheterna..
      
     

Jag och underbara Bruno, han gjorde så att jag mellanåt kunde sluta gråta under bagravningen.. barn är ju bara så underbara.. och han är så underbart söt också, tycker ni inte de? :)

  

Kusinen Andreas har ÄNTLIGEN klippt av sig sitt långa hår.. han är sååå fin nu :)


En trött och sliten Tess..
 

Finns det något som kan skilja dessa två åt när dom väl pratar eller umgås? haha.. nee inte mycket iaf.. Min pappa och min ena fasters man :)


Hahaha Karin (faster) försökte lära sig hur man tar ego bilder och får med allt :P haha..


Avslutar kort från dagen med en mycet trött Tess som var helt slut..


Det var allt jag hade att säga om denna dag, en mycket tung och jobbig men ändå trevlig dag..
Nu är de dax att göra sig lite redo för o åka till jobb sen..

Kram Kram




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela