Välkommen!

Idol..

Publicerad 2009-09-11 17:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Yes nu har ju Idol sessongen börjat.. det har väl ingen missat? haha.. jag missade det iof, hur kunde jag gå miste om detta? :O Var hos Peter och hade INGEN aning om att det började förens en på hans msn skrev att hon såg på Idol.. tror ni jag blev besviken eller? :P Sen andra avsnittet såg jag, en från Nybro som var med dessutom (?) Frågan är om det var denna hålan Nybro? Finns väl andra ställen också som heter de ju.. jao sen missade jag det igår igen.. så nu har jag legat i soffan med datorn o kollat på alla avsnitt så nu är jag ikapp ;) Har faktiskt varit en del riktiga guldkorn.. vi får väl se hur det hela slutar..


Aha idag har jag fått tvättat en del iaf :) Plockat o donat lite också.. men sen fastnade jag som sagt med idol :P Är helt slut.. vet inte varför.. så blir nog att fortsätta städa imon efter jobb eller så :)

Näe vad jag tjötar.. har nog inget roligt att skriva egentligen.. längtar till nästa helg.. samtidigt som jag inte gör det.. Begravning på fredag.. kommer bli tungt.. är jordbegravning dessutom så det kommer vara skit jobigt, men men.. man får göra det bästa av situationen och hoppas farmor har de bättre där hon är nu än här på jorden...

Tack för mig.. ha en bra kväll.. tror jag ska köra en runda kanske, får se..  hejsvejs

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela