Välkommen!

Jobb..

Publicerad 2009-09-27 13:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjosan...

 


Det blev ett himla snabbt och konstigt inlägg igår ;) Ler.. blir så ibland hehe.. hade ju inte tid o uppdatera nåt och vet nog inte ritkigt vad jag ska uppdatera om heller.. dagarna dom bara flyter på och jag tycker tiden sprnger iväg, ändå känns det som att den går väldigt sakta.. nån som känner igen sig?..

 


Ah så igår var man ute o käkade med föräldrarna, Faster o hennes gubbe.. det var himla trevligt fatiskt så det får vi göra om tycker jag.. stolen mitt emot mig var däremot tom och nästa gång tycker jag att jag borde ha nåt sällskap där.. tycker ni inte de? ;) Tihi.. Efter det så åkte vi hem till Faster och åt efterätt och dom visade mig lite hur man gör på spelen på SportResort.. så nu vet jag det så nu är de bara att spela en massa.. men blir nog inte så mkt just nu, spelat lite idag.. i veckan blir de nog mer, men då ska jag träna VARJE dag har jag bestämt mig för.. nu måste jag skärpa mig ;)

 

Kommer lite Bilder ikväll eller imon från igår.. inget märkvärdigt.. men vissa tycker om o se mina bilder, sen att inte alla gör det.. de struntar jag faktiskt i.. vill ni klaga så får ni göra det.. who cares?


Snart dax att dra in till Ikea en snabbis och lite sånt innan man ska börja jobba.. jobbar till 22.. sen blir det hem och dona lite här hemma om jag orkar för att sen lägga sig o troligen vara nervös för imon.. tandläkaren.. min skräck.. usch.. vill inte, men jag måste.. har ont i Hela käften nu och haft ett bra tag.. så det är nog dax.. kommer bli dyrt o det kommer bli fler återesök där ja..

 


Nee ska göra mig klar och åka..

 



Puss o Kram TucciT - som känner mig så himla glad o det sprudlar i hela kroppen, även fast jag idag har väldigt ont så får inte det deppa ner mig :) Im the happy woman now ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela