Välkommen!

Kolmården..

Publicerad 2009-09-08 08:58:00 i Familjen betyder allt!

Då var det kanske dax att uppdatera lite om kolmården, en underbar dag..



Började med att vi åkte hemmifrån i lördags mitt på dagen typ.. för att möta upp alla andra vid vår stuga utanför djurparken som vi hyrt..



Jobbig resa, tar ju sin lilla tid att köra men det gick.. till slut var vi äntligen framme och då blev det näst intill mat direkt, David och Emil hade gjort spagetti och köttfärsås som vi alla satt och åt.. var jätte kul att träffa dom igen, jag har ju träffat Davids syster med familj förut men mamma och pappa har aldrig gjort det, men det gick ju kanon bra.. sen bestod kvällen i stort sätt av att bara sitta och mysa och prata och skratta en massa och leka med barnen förståss.. jag är ju lite av en favorit där.. "prinsessan"..


Dagen efter.. söndagen alltså så var det dax.. nu skulle vi till Kolmårdens djurpark.. kommer nog bli mest lite bilder nu.. men bilder säger ju mer än tusen ord.. så.. titta och njut..  (lägger inte upp alla bilder, då de skulle bli så himla mycket, fast fler bilder hittar ni på min bilddagok)


Mamma, pappa, Brossan, Jag och David började med att åka runt i safariparken, jätte kul verkligen.. här tog inte jag några kort med min kamera så bilder från de får vänta tills jag får brossans och pappas kort :)


Sen gick vi in på djurparken och mötte upp Davids syster med familj och dagen kunde börja :)



Underbart fint kort på min älskade mamma och pappa.. Tack för en mycket trevlig helg.. Detta behövde vi verkligen, särskilt pappa..



Hehe mamma hon älskar apor lika mycket som jag =)


David och jag :)


Lite djur bilder.. låter bilderna tala för sig själva..
   
  

Delfinshov var vi på också =) Fan så duktiga dom är alltså.. helt sjukt.. jag vill bada med delfner nån gång, skulle vara en sån himla upplevelse.. av detta så kommer de jätte fina bilder sen när jag får pappas kort..
 

 

Davids syster, Alva, Idag, Oskar, Lasse och Davids rygg typ :) Alltså dessa goa människor vi var på kolmården med :)



Mamma, jag (och lite pappa i bakgrunden) inne på delfinshoven :)
 

Jag med aporna i bakgrunden :)


Haha sen var de några som stod och kastade in bär till djuren, även om man inte fick detta.. så då satt dom så sött o fiskade upp dom.. var jätte kul att se.. så smarta dom är.. sen var dom fem st som skulle in i munnen och titta på den som åt upp bäret för att se vad de var.. såå söta.. skulle kunna stå och titta på dom hela dagen ju.. fast sen var det en av dom mindre som skulle försöka och då kom han för långt ut med pinnen och la den på elstängslet som var vid vattnet så han fick världens stöt och bara flög bakåt typ..  stackarn..




Shit denna hanen var inte liten vill jag lova, argh var han också för den delen hehe..


Underbart vackra Alva kom prommenterandes =)


Kungens Elefanter :)


Snacka om att Elefanter har stora "fötter".. här jämför jag ett elefantkliv med min hand..


Söta Oscar :) Han är bara så charmig och söt.. min bästis de där :)


Vi hade jätte tur med vädret hela dagen tills typ fyra tiden, då kom det världens skur som höll på en stund men sen var de lugnt igen =)


Sen efter dom stängt så var vi utanför och fikade lite och så medans vi väntade på pappa och Lasse som var hos varjarna..


Tack alla för en underbar helg, det behövde vi alla och det var himla skönt att få komma iväg..

På vägen hem så frös jag och var trött så det blev att mysa ner sig med täcke och kudde i bilen.. mysigt värre ;) haha


Det var allt från mig.. kommer mer när jag får alla andra kort och så :) Nu ska jag gå och steka mina sista pannkakor och sen börja göra mig iordning :)

Ha en bra dag alla läsare.. glöm inte kommentarer nu ;)

Pussendå

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela