Välkommen!

Middag innan födelsedagspartyt..

Publicerad 2009-09-22 11:24:00 i Vänner har en stor betydelse!

Aha då var de dax att fortsätta lite med bilder från patyt i Lördags.. tar ett inlägg som innehåller bilder från middagen som jag hade innan själva partyt drog igång :)


På dagen var Sara och jag och fixade med lite dricka och jag fixade med allt till bålet och sånt.. sen åkte jag hem och städade de sista, förberedde maten, donade med det sista och gjorde mig iordning..


Sen så kom Sara och hennes pojkvän Andreas och hjälpte mig lite med förrätten och det sista med Musik och så..



Sen så kom lilla Nick.. som bestämde sig i sista sekund att han skulle vara med på middagen, vi hade missuppfattat varandra rejält.. eller han hade missuppfattat men han kom iaf och de betydde mycket för mig :) Jätte skoj verkligen.. och Tack för lotterna jag fick, vann lite iaf ;)


Sen så kom Malin och Jocke också och då var vi alla som skulle käka middag.. så de var bara att sätta sig till bords och käka..

Förräten bestod av smördeg med fetaost i och vanlig ost utanpå och sedan in med det i ugnen.. jag hade aldrig ätit det förrut, men det var helt okey :) Ler..  Till middagen så blev det Körrfärspaj och Tacopaj med god sallad till.. smarrigt värre :) Tack för ni ville komma och äta födelsedagsmiddag med mig :)
 
 

 

Sambuca är ju bara ett MÅSTE.. mumms ;)

 

Det var allt från middagen.. nu får ni vänta ett tag innan jag uppdaterar om själva festen ;)

Nu ska jag till min kära mor och färga håret :D
Puss o Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela