Välkommen!

Vila i Frid Älskade Farmor!

Publicerad 2009-09-01 20:13:00 i Familjen betyder allt!

Pust och stön vilken jobbig dag.. "dom ringer om det blir värre" skrev jag i min blogg, värre blev det och farmor somnade in snabbt och lugnt.. var flera timmar på hemmet med alla pappas syskon och två av mina kusiner.. Jag var inne hos farmor och dom hade gjort henne så fin så fin.. jag var inne flera gånger och klappade henne och sa farväl..

 



Nu är du hos farfar och David.. jag är säker på att båda tog emot dig med öppna armar när du idag vid åtta på morgonen lämnade oss för att möta upp dom.. hoppas du har det bra där du är nu.. det kommer bli tomt här på jorden, men som du sa till mig och Emil.. att vi får ha det så bra vi som lever kvar och det ska vi ha, även om det känns jätte tungt nu.. jag trodde inte jag skulle sluta att gråta, men känns som tårarna nu är slut.. även om dom nu börjar rinna igen..

 



Kom precis hem.. varit hos faster allihop och fixat och donat och pratat en massa.. det har kännts tyggt men samtidigt jobbigt.. nu är man hemma i ensamheten och det känns man börjar genast fundera mycket men nu ska jag plocka och dona här hemma så jag slipper att tänka en massa.. imon får jag ju besök...




Hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela