Välkommen!

5 dagar kvar..

Publicerad 2010-04-06 07:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon..

Klockan är lite efter sju och första maskinen med tvätt är nu inkastad :) Har massor med tvätt så jag lär ju inte hinna tvätta allt idag, men lite av det iaf :-)

I morgon är det möte på jobbet, så tror att jag ska dit då och hälsa på lite.. känns som de kan behövas för att lättare ta sig tillbaka till jobbet sen.. hihi.. får se om frugan kanske har tid att ses innan, eller efter och umgås lite.. är ju alltid trevligt ;P

5 dagar kvar tills min älskling kommer hem.. hoppas dom går fort, för nu är de jobbigt.. hehe.. men de ska nog lösa sig.. har ju en del o fixa med nu innan så..

Idag händer det nog inte så mycket mer än att tvätta, kanske ringa sjukhuset för att höra vad dom säger om min mage, den har börjat samla på sig vätska igen verkar det som.. suck.. men jag är inte förvånad faktiskt.. för varför skulle de vara slut på mitt elende redan liksom? blä..

Nje, de var lite uppdatering från mig.. snart kommer lite mer bilder till er att sitta o titta på ;P Tror jag ska sätta på ett avsnitt av OC nu och bara slappa tills det är dax att springa ner i tvätten igen..

Hoppas ni får en bra dag.. Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela