Välkommen!

Ibland är livet underbart..

Publicerad 2010-04-20 15:54:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hej hej..

Sitter just nu framför datorn me en risifrutti och tagit en pause i mitt donande här hemma.. Inte fått så mycket gjort som jag hade tänk, men så är de när man mår skit på förmiddagen.. men har iaf fått all tvätt tvättad och fått soterat några skåp i köket och hela skafferiet o vart o handlat.. så lite har man gjort iaf ;) Diskat också.. hehe..

Ringde folksam gjorde jag för en stund sen också.. ibland är livet bara så underbart.. har ju olyckfallsförsäkring genom facket.. så för att jag skar mig härromdagen så får jag ut en summa pengar som är välbehövliga nu.. så inom tio dagar så har jag nån tusenlapp extra på kontot.. mycket välbehövligt nu när jag inte har ett öre typ :D Hade räknat med MAX en tusenlapp, men de blev mer än så så nu är jag glad :D Äntligen nåt som går bra mitt i all min otur..

Förrutom kärleken då förståss för den har jag också väldig tur i :) Så otroligt glad för att jag träffat Andreas och att han är en stor del i mitt liv.. UNDERBART!

Så i detta inlägg vill jag tacka tre personer! Börja med att tacka Malin som fick mig att våga träffa Andreas från början.. Tack vännen, om du inte hade fått mig att träffa honom så hade jag kanske aldrig gjort det.. iof tror jag inte han hade gett sig så nån gång hade vi nog träffats, men inte så snabbt iaf.. Tack vännen :D

Sen tackar jag Caroline för du påminde mig om att vi har den försäkringen genom kommunal, jag visste det ju egentligen men hade inte tänkt på det så innan du sa det.. tack.

Sen Tack ANDREAS för att du är en del av mitt liv och vill dela ditt liv med mig :) Älskar dig!

Idag kastreras Tessie, så jag o Whisky har vart ensamma här idag o myst ;P Tessie kommer hem med Andreas sen..

Nu ska jag dona vidare här lite innan de är dax att börja steka pannkakor som jag lovat att ha klart när älskling kommer hem från jobbet..

Kram Kram en Glad Tess

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela