Välkommen!

Möte..

Publicerad 2010-04-07 09:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn.. idag har jag lyckats sova rätt så länge innan jag gick upp.. iof vart vaken mycket från o till men ändå..

Precis ätit lite frukost och ska snart börja göra mig iordning.. ska nämligen in till jobbet idag och hälsa på.. passa på när dom ändå har möte :) Så man känner sig lite tryggare när man kommer tillbaka, vet inte varför men känns inte tryggt att komma tillbaka till jobbet, känner mig lite skakig och lite panik artat att komma dit.. hmm.. ändå trivs jag på mitt jobb.. varför känns de såhär? :O  Rädd att jag inte ska klara det för mitt huvud är som det är.. hmm.. aja de blir nog bra, ska ju som sagt dit och hälsa på idag iaf och få lite uppdateringar.. Efter det så blir det att umgås med Jessica.. trevligt trevligt.

Igår kväll var jag hela kvällen ute hos föräldrarna.. Caroline, jag o mamma spelade skip-bo och pratade en massa.. himla trevligt måste jag säga.. trevligare än de brukar även om de brukar vara jätte trevligt :) Tihi..

haha vet ni.. härromnatten drömde jag att Andreas friade.. jag sa NEJ.. haha.. det var en helt sjuk dröm.. o värlens fulaste ring som var vit (silver troligen) med fula blommor på som var tukosa.. skrattar.. såg förjävlig ut.. hmm helt galen dröm var det.. minns inte allt men just hur den såg ut kan jag inte få bort från skallen.. ;P Drömmar kan vara konstiga, särskilt denna veckan.. drömmer massa knasiga saker..

Nu är det bara fyra dagar kvar, tre nätter att sova ensam.. det går snabbt nu o jag längtar nåt enormt.. det gör han också, ska bli underbart.. ska vara hos honom när han kommer hem.. hmm undra om man ska fixa nån överraskning? Men vad? Förslag??!!

Nee bäst o börja fixa iordning sig om jag ska hinna så jag är hos Jessica vid tolv som jag lovat..

Ha en bra dag alla läsare!

Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela