Välkommen!

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-12-01 15:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena Tjena..

Ja herregud vad jag är dålig på att uppdatera, har inte verken tid eller haft nån lust till det.. men nu tänkte jag ta o skriva några rader för min lust till allt annat försvann ändå så då fick jag lust o uppdatera lite istället..

Haft en mysig morgon med julklappsinslagning, tända ljus och julmusik.. men sen kom ett telefonsamtal o min ork och lust försvann igen.. så nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra ritkigt, tänker över livet.. hur jävla orättvist det är och hur livet kan ändras, så aa.. lyssnar på fin julmusik och tänker på livet som ibland är väldigt svårt... men jag får inte deppa ner mig för detta, det vet jag att hon inte accepterar men nu är det bara att försöka förbereda mig på vad som komma skall och att troligen vaka fredag eller lördag eftermiddag/kväll, blir tufft oavsett vad men ännu värre om hon inte vet vem jag är, men samtidigt vet jag att hon vill ha mig där och bara hon slipper lida de sista så är det klart man får vara glad för det.. fan jag Älskar denna människa, den som förstår mig precis och stöttar mig o vet hur det är med sjukhus och smärtor.. nu kanske hon snart försvinner från oss.. hemska smärtsamma känsla :( Hon har alltid kunnat se igenom mig, henne har de inte gått att "skita på näsan" o dra nån lögn om att man mår bra inte.. :/ hmm nog om det nu..

Igår var jag på personalfest (julfest) som faktiskt var riktigt trevligt, men detta tack vare Jessica (frugan), Linda och Magnus och självklart den härliga country showen.. så det var lyckat faktiskt... imon så börjar jag jobba, efter sådär två månaders sjukskrivning.. får se hur det går, har en del ångest o oro idag men men de beror nog på olika saker.. men de ska nog gå bra..


Här sitter jag o frugan och ser väldigt glada ut.. anledningen kanske ni ser i bakgrunden, blev en del skämt om detta och tror till och med att han märkte av det.. men han är nog van vid det, men vi hade kul.. "se men inte röra var det nån som sa många gånger, bara Linda som får röra" heheHär sitter jag o frugan och ser väldigt glada ut.. anledningen kanske ni ser i bakgrunden, blev en del skämt om detta och tror till och med att han märkte av det.. men han är nog van vid det, men vi hade kul.. "se men inte röra var det nån som sa många gånger, bara Linda som får röra" hehe



Annars så rullar livet på, Andreas o jag har fått adventsfint här hemma och snön den faller ner varje dag.. just nu är det väldigt stora vita flingor som faller ner utanför fönstret.. mysig.. men när ska det lugna ner sig me allt snöande? :O Kommer ju drunkna i snön snart ;) tihi.. men aa som sagt det är mysigt.. särskilt när man sitter här inne med tända ljus och julfint och som ni vet så älskar jag ju julen och denna julen är de ju ännu bättre, då jag har min älskade sambo som jag älskar över allt annat <3 men samtidigt känner jag att det nog blir en jobbig period nu men aa nu ska jag föröska få tillbaka lite julstämining här så att jag kan vara lite glad när älskling kommer hem om en timme ungefär <3



Advents/julfint som jag själv pysslat ihop pryder nu vårt snygga köksbord :)



Nee nu blev de en del skrivet.. får väl se när jag återkommer härnest :P Tihi..

Ha de gott alla så hörs vi..

Kraaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela