Välkommen!

Trött som ett as... men varit duktig ändå ;)

Publicerad 2010-12-09 16:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu Hellu..

Aaa trött som ett as är vad jag är rent ut sakt.. men gjort nytta ändå, har plockat en hel del i lägenheten, varit och handlat, slagit in alla julklappar och gjort en lite pressent till Madeleine, duschat o gjort mig iordning.. brett smörgåsar till älskling.. även lagat mat.. iaf det som går att förbereda för idag blir det "kycklinggryta ala Erik".. mmm gott, länge sen jag gjorde det nu..

Sitter här nu med tända ljus vid köksbordet och lyssnar lite på julmusik, Andreas är och tittar om julklapp till mig så får väl se när han har tänkt o dyka upp.. hehe jag är ju hungrig nu.. tihi..

Helgen är helt fullspäckad.. imon ska vi till Jessica på lite "jul-mys".. på Lördag ska Andreas o jag ha julfest här hemma och på Söndag så ska vi hem till Madde, Eric o Oliver på den årliga skinksmörgåsen +
lite 2års firande av Oliver.. ska bli trevligt..  Vad ska ni hitta på i helgen då? :) Men vet ni vad detta innebär? Jag missar IDOL finalen.. de e ju ett STORT MINUS :'( Snyft.. men men de får väl gå för denna gången dådå :P hehe

Känner mig tom, full av kärlek, förvirrad, trött, ledsen, glad... allt på en o samma gång.. hur går detta ihop sig?! Jobbigt är det iaf..

Nu ska jag gå o plocka me nåt tror jag..

Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela