Välkommen!

Vila i frid kära Yvonne! Jag Älskar Dig!

Publicerad 2010-12-13 09:24:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Hej Hej... ett lite allvarligare inlägg igen, tyckte det behövdes ett inlägg med lite roliga kort innan det var dax för det tråkiga..

I fredags hände det, det som var absolut skönast för henne men som gör ont hos oss andra.. Yvonne lämnade oss med en stor saknad, mycket tårar och många härliga minnen! Kommer alltid att älska dig, du är något alledes speciellt!

Att veta att mamma satt vid din sida när du somnade in känns skönt och att du troligen hörde att jag ringde mamma när hon satt där, det var just då, just då som du tog ditt sista andetag i detta livet.. Du släppte och gick vidare bort till alla dina katter och till din mamma Henny.. kvar sitter det en massa människor i tårar som älskar dig och alltid kommer att göra, men vi vet att du har det bättre nu.. man ska inte behöva lida..

Det sista du sa till mig var "natti natti" och det passar så bra.. det är vad jag kommer säga när jag en sista gång ska ta farväl på begravningen.. :'( Kommer bli hemskt tungt och jag hoppas och tror att du ser så många vi är som älskar dig!

Hoppas du förstår mitt beslut att jag inte var hos dig dom två sista dagarna.. men jag vet att du hade sagt "åk hem och vila och försök tänka på annat, du har så mycket omkring dig ändå".. det är dom orden jag tror du hade velat säga till mig och därför har jag inte så stort dåligt samvete för att jag inte var hos dig dom sista två dagarna.. jag finner tröst i det..

Finner även tröst i ditt sista leende du gav mig, dina sista meningar du sa till mig när du inte sa någon annans namn mer än mitt: "Therese... jag vill dö... skit jobbigt detta" och så grät du, grät högt och länge och det var bara du och jag där.. jag tror på nåt sätt att du ville jag skulle veta detta för att jag lättare nu efteråt ska kunna gå vidare.. för du om nån känner av hur jag mår!

Just nu mår jag bara skit, tårarna kommer som ett oväntat sms, plingar till i huvuvdet och sen bara forsar det.. men tror jag varit lite i chock tills igår.. Tack gode gud för att jag har världens bästa pojkvän just nu! I Fredags åkte vi och bowlade på eftermiddagen och jag fick lite annat att tänka på, på kvällen var det mycket tårar men då sa Andreas så fina ord och jag hade en varmande famn jag kunde gråta ut i.. i Lördags var det planerad fest som vi till slut bestämde oss för att vi skulle ha ändå, trotts det som har hänt (vet att Yvonne vill jag ska leva livet och försöka ha kul och inte bara bryta ihop) men det var svårt men det var kul mestadels ändå..

Igår skulle vi till Madde på skinksmörgås o firande av Olivers 2års dag, men jag bröt ihop här fullständigt igår och fick säga återbud :'( Förlåt Medeleine... I stället tog Andreas med mig och bowlade i nästan två timmar, efter ca 30 minuter kunde jag släppa mina tårar och börja fokusera på bowlingen och då slog jag min highscoore med hästlängder, hela 155poäng, inte illa :)

Idag får jag se vad som händer, hoppas mamma kommer hit.. men jag är såå trött, efter att Andreas åkt till jobbet så bröt jag ihop i tårar igen och detta inlägg var inte lätt att skriva.. mycket tårar som rinner nerför mina kinder men kände jag behövde skriva lite ändå..

Vila i frid nu Yvonne, kanske vi ses i ett annat liv eller någon annan stans nån gång?! Ingen som vet.. men jag hoppas det, för ingen vill vara utan en så underbar människa som dig! Du har gett mig så mycket styrka och vilja genom mina år.. Tack för du alltid funnits där för mig!

Jag skriver det här och ska försöka att se de possetiva i det hela, du slipper ju trotts allt allt lidande nu.. 
Natti Natti Yvonne.. <3


:'(


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela