Välkommen!

Första samtalet med psykologen..

Publicerad 2010-02-01 15:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag var första dagen då jag skulle på samtal till psykologen.. det var med nervösa steg som jag gick in i rummet, satte mig i en skön stol (som egentligen inte var så skön, men såg skön ut iaf) hehe..

Han började med att fråga vad "problemet" var.. hmm vart ska man börja sa jag då o skrattade lite.. sen var samtalet igång..

Jag tycker det är jätte svårt att öppna mig, hur ska man göra liksom? Men han verkar vara jätte bra och vill blicka FRAMMÅT, vilket jag tycker e skönt..

Vi snackade lite om allt möjligt, från familj till sjukdomar till killar till barn.. lite av varje för att sen kunna jobba vidare med dessa saker..

Så nästa gång jag kommer dit ska vi "lägga upp en budget för 2010".. vi ska alltså göra upp vad jag har i mitt liv nu som jag vill ha kvar, vad jag vill ha bort från mitt liv, vad jag vill ha för nytt i mitt liv.. det ska vi ägna oss åt nästa gång och det känns okey..

De vi egentligen kom fram till idag var väl att jag behöver nån (vän) som puschar på mig, får mig att göra saker fast jag tycker det känns tråkigt.. nån som drar med mig ut osv..eftersom att jag kanske kan låta som jag vill sen när det väl är den dagen så tycker ajg inte det känns kul längre.. kom även fram till att han tyckte det var mycket bra att jag sökt denna hjälp för att jag verkligen behöver den och har nog behövt det en längre..

Det var väl ungefär det som mötet idag gav.. de var ju första gången så blev inga djupare samtal.. men när dom kommer, hur ska jag göra då? Hur ska jag bete mig? vad ska jag säga? Jag har sååå mycket delade meningar om detta, men han verkade bra iaf så jag ska verkligen ge de en chans..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela