Välkommen!

Förvirrande..

Publicerad 2010-02-20 17:28:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag är en rätt förvirrad och tänkande människa, fast det där med att tänka har jag märkt att inte alltid är så bra.. så det försöker jag sluta med.. varför inte bara ta dagen som den kommer och göra de bästa av situationen? Tycker jag lyckats bra med det denna veckan faktiskt, inget har blivit som jag tänkt men allt har blivit bättre än förväntat..

Jag är Jag och det är inget man kan styra över direkt, jag kan inte vara nån annan, jag skulle inte ens försöka vara eftersom jag vet att jag skulle misslyckas.. vill jag bjuda på överraskningar så gör jag det.. vill jag bara sitta i soffan o vara så gör jag det.. de känns som jag håller på att hitta hem..

Idag är en sån dag, jag vill bara ligga i min soffa i min ensamhet o kolla på OC.. jag kommer nog tröttna efter en stund, men är ingen bra dag idag.. är förvirrad o har huvudvärk så de heter duga..


Du där.. jag har mycket fina istappar på min ballkong om du vill fota ;) Haha.. kollade ut genom fönstret och såg dom långa fina istapparna, det är rätt fint faktiskt, kanske borde jag själv gå ut o fota lite.. iof ligger ingen sol på dom idag, men kan ändå bli fina vinter bilder kanske.. borde ha en bättre kamra dock.. hmm..

Jag fick mig en tankeställare idag.. "om man hakar upp sig på småsaker så ser man inte helheten" och det ligger nåt i de där.. så haka inte upp er på småsaker i onödan, det ska jag försöka att inte göra, har en del o jobba på men det går frammåt..

Jag kan inte byta min personlighet men jag kan acceptera och respektera vad folk tycker.. som sagt.. tror jag börjar hitta min väg att gå.. för varför gå andras vägar när man kan skotta fram en egen och gå dit jag vill?

Jag är glad att jag är en förstående människa, annars hade jag inte ens varit i närheten av vad jag är idag.. Känner att jag förändrats lite, kanske är det alla tabletter man stoppar i sig? Kanske är det för att jag är på väg o bli lycklig? Kanske är de för jag hittat tillbaka till människan jag tyckt om sen första stunden jag fick se honom på stationen? Jao jag vet inte, men en sak är säkert.. Jag är Jag..

En liten text till dig från mig som jag precis skrivit..

Om du vore här nu så skulle jag pussa dig, vill hålla dig hårt i min famn och aldrig släppa taget
varför är vi ifrån varandra överhuvetaget?
Kännslorna jag har inom mig, hoppas att jag en dag når ända fram till dig.
Att känna på detta sätt, det kan bara vara rätt.
Vi går vår egna väg, leenden, fnitter, flumm.. nej jag känner mig faktiskt inte dum..
Med dig i min närhet kan jag vara mig själv, i din famn känns de verkligen som jag rott i land.


Det var lite tankar från mig, nu ska jag lyssna på lite härlig musik och sen fortsätta kolla på OC.. lär säkert uppdatera mer sen, känns som de är en sån dag idag..

Kram Kram en förvirrad, lycklig, fundersam o glad Tess.. allt på en gång eller inget..









Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela