Välkommen!

Gammla blogginlägg..

Publicerad 2010-02-22 10:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter o läser igenom min blogg, massa o läsa så får ta lite i taget.. rätt bra bearbetning, minns knappt att jag mått så dåligt o fått så mycket elaka kommentarer.. det är med glädje o lite tårar som jag läser.. men de är skönt..


Väldigt mycket om Rickard, tänk vilket helvete man levde i.. men även så otroligt lyckliga stunder.. är glad för jag idag kommit så långt så jag kan acceptera det han gjort och prata med honom (vilket många många många tycker är konstigt) Meen.. Alltid kommer han ha en plats i mitt hjärta och jag i hans.. men aldrig på det sättet som det var då.. ne huanameja.. nu är det bara vänskap (om man ens kan kalla det de)..


Jag vet som sagt vad o vem jag vill ha.. o inte är det han iaf.. även om han och Erik och JESPER alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.. det är så med vissa killar.. höll nästan på o glömma Victor.. lilla Victor.. herregud så lycklig man var.. haha.. mene aa.. vissa gammla kärlekar rostar aldrig till 100% men jag skulle idag inte kunna tänka mig dom, idag tänker jag bara på en av dom.. han sitter i mitt huvud och bara spinner runt.. underbar är han trotts allt..

Nee, koncentrera mig lite på tvn kanske innan det är dax att gå o byta om inför träningen :)

Känner att det är en blogg förmiddag idag ;P hehe.. blir så ibland, dock får man typ inte alls mkt kommentarer längre.. :P Kan ju beo på att inte så många har lösenordet o så.. skönt ändå..

Blivit bjuden på middag idag, så det blir nog det.. till Andreas.. jag har verkligen hittat en helt underbar vän, så förstående o stöttande även om vi inte kännt varandra så länge och jag vet att det är jobbigt för honom att lyssna på mina problem, särskilt kärleksmessigt.. men han gör det och han är verkligen en riktig vän!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela