Välkommen!

Inge vidare idag...

Publicerad 2010-02-15 10:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej...


Näe idag är det inge vidare med mig inte.. jobbade igår kväll och jag som mår skit efter jag jobbat.. hur tror ni då jag mår efter en kväll som var stressande så gud förbannat på jobb?..

Vi hann nästan inte sätta oss vid halv fyra (då vi börjar) förens de larmade o vi fick ge oss ut.. var på larmet till fyra sen upp och hämta alla nycklar o grejjer och sen ut o börja jobba, hann med två ärenden sen larmade de igen o vi fick åka iväg.. kl fem ungefär fick jag sticka från detta karmet för att börja med kvällens arbete.. de var rena kaoset..

Vi brukar vara klara med första rundan om allt går som det ska ungefär 17.10.. igår var vi klara ca 18.20.. o då skulle vi plocka alla nycklar till andra rundan, dokumentera en massa och hinna äta.. tills det att de var dax att bege sig ut kvart i sju igen.. snacka om att det blev stressigt..

Jag o frugan som skulle käka god mat och ha dejt på jobbet.. men ikke.. blev inge me de.. fick mer eller mindre slänga i oss den goda maten.. suck.. så aa idag mår man inget bra efter den kvällen inte.. suck..

 


Idag blir det första gången på vattengympan som jag ska börja på idag.. ska bli spännande :) Sen blir det hem och fixa iordning sig för att senare åka in till Kalmar igen.. laga mat med Henke o Jenny för att sen åka iväg o bowla.. fullt upp denna veckan.. men de kan vara trevligt de med :) Hihi..

 


Så ser min dag ut iaf.. hur ser er ut?;)

 


Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela