Välkommen!

Min blogg..

Publicerad 2010-02-12 11:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu..

 


Jag vet.. min blogg är inte så händelserik längre, jag skriver inte om varje dag längre.. jag har helt enkelt inte riktigt ork till detta.. försöker just nu koncentrera mig på att få ett värdefullt liv..

 


I förgår damp de ner ett brev från sjukhuset.. igen.. de gör de rätt ofta här hemma.. är typ bara brev från sjukhus och räkningar och reklam som kommer.. men iaf.. ytterliggare ett brev från sjukhuset kom och jag blev paff när jag öppnade det.. jag ska få platt mage.. eller så stod det ju inte riktigt kanske.. men de var så jag tänkte.. för det var nämligen tid för operation o ta bort huden på min mage.. blev jag glad eller? Precis innan hade jag suttit och gråtit för jag har så mycket problem och allt kändes skit, sen kom detta och jag blev så otroligt glad..

Så nu har jag ett datum till att ligga på operationsbordet.. igen.. men denna gång är det för något som jag VILL göra.. ändå är jag sjukt nervös och spännd.. särskilt eftersom det ska göras i oskarshamn och det sägs att dom är väldigt noga med besökstider osv.. men har iaf fixat så jag har trådlöst bredband som jag får låna och ha med mig.. så man får tiden att gå lite iaf..

Så nu ska jag börja träna på mitt wii regelbundet, inte ta hissen utan trapporna (inte använt min hiss sen jag fick brevet) inte så mycket godis, men idag blir det lite då de trotts allt är Fredag ju :) Nu börjar alltså mitt nya liv..


Sen de jag skrev om härromdagen om Jesper.. det gör mig helt förvirrad.. känner att jag vill vika mig o ge de en chans.. men de kanske är helt fel.. eller också så är det rätt, näe jag vet verken in eller ut.. dessutom har jag ju lite dejter på G kanske.. äe får se.. orkar inte engagera mig riktigt.. tar det mer som det kommer.. har inte råd o satsa så mycket av mitt liv just nu.. men på söndag är det ju trotts allt alla hjärtans dag.. och det svider i mitt hjärta.. jävla tur man ska jobba hela kvällen.. så jag får helt enkelt ta och fira alla hjärtans dag med min "fru" på jobbet..

Idag blir de att umgås med Malin o Melwin.. ska vara där vid två tiden.. trevligt.. undra om man ska ta o träffa en liten pojk när man ändå är borta i dom krokarna o härjar? Bara säga hej typ? Han har ju vart ute efter mig såå länge.. så varför inte ge de en chans o iaf bara ses? Det skadar väl inte? Äe får se..

Helgen blir det jobb jobb jobb som sagt.. o imon efter jobb ska jag träffa Andreas igen (en jag träffade i helgen) men endast som kompisar då jag vet att de inte kan bli nåt me denna kille från min sida..

Nehe nu blev de ett rätt långt inlägg igen.. jag har mina bra stunder ;) Haha.. men som ni nog märker så är jag rätt så förvirrad :O

Kram Kram på er.. hoppas ni får en bra dag..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela