Välkommen!

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-01-27 12:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Shit vad dålig jag är på att uppdatera och att läsa bloggar.. men jag har ju varnat er ;) nu när jag mår såhär så har jag inte ork till det, inte heller haft tiden som behövs.. hehe.. såå.. vad har hänt sen sist tro?

 


Kan ju börja med att vi ringde till psyk och jag fick tid till en annan, det stod INTE i deras papper att jag inte ville gå till honom... hmm o hur fan kunde då läkaren jag gick till läsa det i datorn? aja skit samma nu har jag iaf en annan jag ska gå till.. så första tiden är den 1/2.. får se hur det går..

Aha i fredags var det ju iaf utgång.. det blev en bra kväll trotts allt.. blev en hel del snack här hemma innan vi stack ut, som var skönt :) Sen ute blev det dans o snacka med en massa folk.. sen blev de hemgång med min "chili-kille" hehe.. inga namn nämnda, men riktigt lyckat.. blev en jävla massa snack m.m så blev max två timmars sömn, men vad gör de? ;)

Lördagen skulle jag träffa Familjen, David o Brossan var ju nere.. vi skulle till Yvonne på sjukhuset, men hon var tvungen att opereras på lördagsmorgonen så det blev inget med det.. istället blev det att umgås med familjen bara, fast jag var väl inte det roligaste sällskap eftersom jag var så sjukt sliten efter fredagen ;) Sen firade vi iaf mamma på kvällen med smörgåstårta och hade det allmänt mys =)

Söndagen så bar det av till Yvonne, vet inte vad man ska säga, är så svårt o avgöra hur hon mår osv.. men det är ju illa :( Så de var riktigt jobbigt faktiskt, men man försöker hålla skenet uppe.. efter det blev det hem och fixa till sig lite snabbt för att sen åka ut till Nick.. såg män som hatar kvinnor, drack en öl och sen gick vi o la oss ;) Mer behöver inte ni veta.. haha.. skämt o sido..

Måndagen fyllde min älskade mamma år.. GRATTIS i efterskott till dig :) Så när jag åkte från Nick på morgonen så åkte jag bara hem och duscha o fixade mig inför jobbet sen åkte jag ut till mamma och överraskade henne med en bukett blommor och semla.. hon blev jätte glad, för hon trodde inte jag skulle komma då jag hade lurat henne lite :) Sen kom Angelica och Oliver, så jag hann träffa dom en liten stund innan jag var tvungen att köra till jobbet.. som i övrigt gick väldigt bra i måndags, allt bara flöt på så de var skönt.. efter jobb blev det ut till Nick igen.. kollade lite tv sen gick vi och la oss..

Tisdagen.. igår då ju.. så var jag hos tandläkaren.. uppdaterar sjukhusbloggen om detta senare.. sen efter det så var mamma här en stund, vi laga oss lite käk och spelade skip-bo.. sen började jag med maten eftersom jag skulle bjuda Nick på middag.. det blev lax och gott, det var mycket uppskattat, sen blev det flickan som lekte med elden och sen sängen igen..

Idag.. vaknade vi.. jag har dock inte sovit så gott, mått väldigt dåligt.. men de fanns ju en viss annan person som sov väldigt gott :) hehe.. så nu sitter jag här.. halva veckan han nästan gått.. har tittat på andra avenyn idag på morronen, shit de e ju riktigt spännande nu ju? .. sen blev de våra bästa år och nu att uppdatera här..

Det blev ett långt inlägg.. men så kan de bli.. har en jädrans massa bilder också att uppdatera med sen.. har väl inte ens uppdaterat med mina bilder sen i julas? aja det kommer sen iaf... så var beredd på en riktig bildbomb senare..

Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte heller gjort på länge.. så ha en fortsatt bra dag..



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela