Välkommen!

Fredag igen..

Publicerad 2010-01-29 10:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena tjena...

 


Aha.. då var det Fredag igen.. shit vad denna veckan gått snabbt faktiskt, skööönt.. en hel vecka sen vi var på chili o jag vill dit idag igen, men de blir det ju inte eftersom jag jobbar helgen..


Idag så kommer Sofia hit, hon kommer nu vid tolv.. ska laga tacopaj o bara umgås en stund innan hon ska iväg o jobba.. sen efter hon vart här så drar jag nog in till Kalmar, måste ha galjer.. håller på att omrustrera i mina gadrober och det tar veeerkligen mindra plats med dom galjerna så måste köpa massa fler så jag får iordning och får plats... trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag har nästan för mycket kläder nu ;) hehe.. men de är bara kul, massa att välja mellan ju ;)


Annars blir de inte mycket mer idag.. sängen tidigt så man orkar upp tidigt till jobb imon, har ju inte gått upp så tidigt på länge nu så lär behöva min sömn.. på tal om sömn så har jag sovit OK inatt iaf.. igår natt var hemsk, fick sån panikångest igen så låg sen o grät flera timmar och bara skakade.. så var helt slut efter det.. är nog därför jag sov OK inatt..


Nee nu ska jag se klart våra bästa år och sen fixa de sista innan Sofia kommer..


Nån som ska med ut nästa helg? ;)

 


kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela