Välkommen!

Psyk...

Publicerad 2010-01-04 15:52:00 i Tankar och funderingar!

Då har min kära mor ringt psyk i Kalmar.. blev ett långt samtal med mycket frågor.. men i de stora hela lider jag troligen av panik-ångest just nu och ska bli remissad till både psykolog och psyk-läkaren.. så får vi se vad som händer..


Var på maxi igår och skulle handla.. fick svårt o andas och riktig panik känsla så var bara o ta de man viste o sen springa ut och andas i friska luften.. känner inte igen  mig själv :( Otäckt..


Jag har så delade meningar inom mig.. ena delen vill detta för jag vill må bättre (gå till psyk alltså), den andra delen säger att de bara kommer slösa på tid och bli värre.. jag vet inte.. de får väl tiden utvisa helt enkelt..

Gick bra igår på jobb iaf.. efter de åkte jag hem till en vän och somnade där av ren utmattning.. så blev inte o sova hemma inatt heller.. kanske lika bra det eftersom jag fick lite panik inatt igen..

Nu ska jag försöka orka städa lite så man har nåt o göra.. tänkte även göra lite kyckling-gryta..  

Vet att jag sa att jag inte skulle skriva så mkt på ett tag, men nu när jag har lösen och vet vilka som läser så känns de som jag kan skriva ändå, behövde skriva av mig lite..

Kram kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela