Välkommen!

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-03-11 13:23:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

.. för jag ligger på sjukhuset igen.. gjort sen söndags.. ska uppdatera sjukhusbloggen när jag orkar.. www.tuccitsjukhus.blogg.se ...

Är helt sjukt trött, nästan bara sover och har besök, jaa för denna gången har jag för ovanlighetens skull haft mycket besök.. min fruga Jessica är här varje dag och Andreas är här varje dag, igår viste han att det var äcklig mat här på kvällen så då kom han med hemmagjord hamburgare till mig :) Mumma.. jag blir helt bortskämd av denna pojk <3 Även Angelica, Oliver, Malin o Malwin har varit här.. tack för ni ställer upp för mig :)

Mamma har bott här med mig sen jag fick åka in, men igår åkte hon hem så nu e jag ensam, pappa har varit här idag på lunchen.. precis som nästan alla andra dagar.. jag har fan ta mig världens bästa föräldrar som alltid ställer upp! ÄLSKAR ER!

Idag har jag varit duktig o bara tagit en morfinspruta, var tvungen så jag kunde vara uppe o gå lite efter lunchen, men nu är jag helt slut efter att ha skrivit detta inlägg så nu ska jag vila igen.. så jag e lite pigg när frugan kommer på besök vid fyra och sen kommer Andreas senare frammåt kvällen med räksmörgås till mig.. han ser verkligen till så jag får i mig lite mat, är ju inte sugen på sånt nu.. vill bara sova sova sova o åter sova..

Kraaaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela