Välkommen!

Nervositet.. idag gäller de..

Publicerad 2010-03-02 09:26:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu är dagen kommen, dagen då jag ska få en plattare mage.. spännande men nervöst..

Sitter ute i allrummet o dricker en kopp te med solen som skiner in genom föndtret... får inte äta nåt men får dricka klara drycker till halv tio.. sen ska jag prova ut en gördel som jag ska ha efter operation sen.. läkaren har vart här o ritat på mig på morronen, snyggt.. haha inte.. men hoppas de blir bättre sen haha.. dom sa även att jag kanske får åka hem imon, man kanske inte behöver ha drän två dagar.. men vi vet ju hur jag är, så lär inte få komma hem förens tidigast torsdag iaf skulle jag tippa på..

Vid halv elva blir det sista duschen, jag är nervös.. nu närmar det sig med stormsteg och det är med myyycket delade känslor.. ska bli spännande, samtidigt är jag sjukt rädd o nervös..

Tänk om jag inte blir sövd ordentligt?
Tänk om jag aldrig mer vaknar upp o får se min mage?
Hur ont kommer jag ha efteråt?
När kommer jag få komma hem, kommer jag få komma hem?
Kommer allt gå som det ska?
Tänk om dom gör nåt fel så jag blir förlamad eller nåt annat skit?

Jao de e mycket som snurrar i skallen på mig och jag är så delad, men nu får vi hoppas på det bästa iaf.. mer kan jag inte göra..

Tur man har underbar mamma som är med o stöttar mig.. o Andreas som skickar sms o pratar me mej så jag får komma på lite andra tankar och som är en liten possetiv fläkt i allt..

Nee nu ska jag dricka upp mitt te sen är det nog dax att prova ut gördeln.. Lycka till säger jag till mig själv med skakande händer som jag nu skrive$r med..

Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela