Välkommen!

Beundrar tolkarna!

Publicerad 2012-08-29 12:11:00 i Bowling!

Detta måste ju bara skrivas om.. på lägret för vuxna så var de en man med, som var helt hörselskadad, hörde ingenting men gillade och bowla.. och självklart så ska dom med särskilda behov också få åka iväg på såna här roliga saker :)
 
Han hade två tolkar där som översatta presic ALLT till teckenspråk, jag var duktigt imponerad av dessa tolkar och beundrar dom verkligen!
 
Att stå och översätta teori om saker som dom egentligen inte kan nåt om (dom bowlade inte själva eller hade erfarenhet av bowling), att göra om varende mening till teckenspråk.. riktigt imponernade!
 
Bara nån i rummet skrattade så var dom där direkt och visade honom att det skrattades och ja, precis ALLT.. alla skämt som kom fram (ledarna var väldigt roliga och skämtsamma) så fick tolkarna med detta i teckenspråk.. beundransvärt!
 
Detta kommer jag verkligen att minnas, det var sån otrolig glädje att se vad man kan göra för personer med särskilda behov..
 
Tolkarna var verkligen på hugget HELA tiden, både på banorna och i "konferansrummet"..
 
Aaa detta kommer jag som sagt verkligen bära med mig! Man kan göra mycket för att hjälpa en annan människa, dessa två unga tjejer gjorde så att denna mannen kunde åka på läget precis som alla vi andra som var där!
 
Jag är imponerad och jag beundrar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: christina

Publicerad 2012-08-30 22:15:52

Visst är det härligt att se tolkning via teckenspråk! Jag har fått en predikan tolkad så en gång. Fantastiskt.
Hoppas ni hade det bra på lägret. Kram/Christina

Svar: Ja det är verkligen fantastiskt så duktiga dom är som verkligen kan översätta precis allting..
Vi hade det kanon på lägret, fler sånna kommer det att bli :) Kram
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela