Välkommen!

Det blir inte som man tänkt sig...

Publicerad 2012-08-03 12:17:59 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej, det blir inte som man tänkt sig alla gånger.. Andreas fick strul på jobbet, stackarn nu sista dagen och allt, men det är ofta strul tyvärr.. så han kommer väl hem efter två tre nånting istället..
 
Jag sticker ner till affären en runda, behöver lite hårspray, deo, dricka och så till helgen och även lite inför vår lilla tripp.. så lika bra att fixa det redan nu medans torktummlaren går här hemma :) Får väl ner på stan och köpa lite gott till bilresorna också och kanske lite mys ikväll?
 
Tänkte iaf köpa stooora fruktnappar till Andreas så blir han glad.. har hittat att dom har det i en affär nere på stan så nu slipper vi köpra 10mil för att han ska få sina nappar ;P haha.. min lilla bebis ;) *skämt o sido*
 
Idag känner jag verkligen bara för en slappa-dag.. pyssla och få iordning lite här hemma, packa lite kanske och bara slappa.. får se vad Andreas känner för sen.. har en känsla av att han vill hitta på nåt.. så vi får se helt enkelt.. minigolf kanske?! Är ju rätt seg så jag lär ju inte orka nåt avanserat..
 
Imon blir det iaf minigolf, med Eriksson, såklart! Ska bli mycket skoj.. var länge sen nu (länge, i vår värld iaf).. Han ska vara snäll och passa våra små kissar medans vi är borta också.. på tal om det måste vi inhandla lite mat till dom också nu, så det räcker.. hmm.. de måste vi nog göra i eftermiddag Andreas och jag..
 
Nehe.. åka ner till affären var det jag skulle göra va? ;)
 
Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela