Välkommen!

Två bakterier har inkräktat i min halls.. Bort med er!!!!

Publicerad 2012-08-31 14:40:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hej på er!
 
Aha ja.. var dax att ringa sköterskan idag på förmiddagen och få reda på proverna.. väntade mig ju att dom skulle säga att det inte visade något.. men ack så fel jag hade.. jag har två olika bakterier i halsen.. inte undra på att jag har ont...
 
Vaknade idag igen och kunde knappt prata, snacka om att det går upp och ner.. likaså med tröttheten.. somnade som en stock igen igen.. helt utmattad..
 
Som tur är så har jag inte den halsflussbakterien som smittar värst utan två andra.. läkaren har ringt in pencillin till mig, men han vill helst att det ska läka ut av sig självt, men känner jag att jag inte står ut så ska jag börja med pencillinen... men hur länge borde man stå ut+ detta har ju kommit och gått hur länge som helst nu..
 
Så ikväll ska vi åka på kräftskivan.. men för min del ska det bli väääldigt lugnt och kommer hålla mig lite i bakgrunden.. stannar nog inte hela kvällen heller.. är rädd att smitta även fasst risken inte är jätte stor.. men små barn med halsfluss är inget kul..
 
Får se hur jag mår på måndag om jag orkar med att jobba på tisdag eller inte.. är jag lika matt som nu, så skulle jag ringa läkaren för då blir det sjuksrivning.. risken är ju att eftersom detta ska läkas ut av sig självt helst så kan det ta ett tag och vissa dagar kan jag känna mig frisk och sen vara hängig igen.. får se hur länge jag står ut.. har ju stått ut med detta ett bra tag, då detta kommit och gått i nån månad eller så nu.. så kanske att jag behöver pencillinet iaf.. vi får se efter helgen..
 
Andreas kommer hem från jobbet om drygt 30minuter.. sen ska han fixa iordning sig och så och jag ska byta om.. sen beger vi oss iväg.. är redan svin trött så får se hur länge jag orkar..
 
Idag är verkligen inte min dag, först spillde jag ut typ en liter cola över diskbänken, sen ringde jag sköterskan och fick detta beskedet, sen tappade jag min mobil så den sten dog.. vilket ressulterade i att jag fick skriva till mamma på facebook (tack kära mamma för att du är lite aktiv där iaf) så mamma fick ringa läkaren eftersom dom inte kunde ringa min mobil.. nu lever min mobil äntligen igen.. tappade en skål på min fot också som gjorde lagom ont.. sen ville inte håret som jag ville men de blev bra till slut..
 
Hehe ni hör ju själva... är det detta som kallas kaos kanske? ;) hehe.. de känns så!
 
Nu hoppas vi på en bättre kväll!
 
Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela