Välkommen!

Nu kan en orolig Therese pusta ut..

Publicerad 2012-08-22 10:59:34 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej alla glada nu är det barnprogram, titta här vad lilla Therese tar fram... blabla
 
Skämt o sido.. hej min läsare ;)
 
Idag är det en gladare Tess som skriver iaf.. igår var jag katastrofal haha.. Såhär var det nämligen..
 
I måndags kväll när jag jobbade så hade det kommit upp en lapp med olika datum som folk tagit semester och helt plötsligt får vi inte ta in från poolen utan allt måste lösas inom arbetsgruppen, vilket lär bli svårt på helger när alla som har "sin jobbhelg" redan jobbar.. så datumen nu till helgen stod med och att löser det inte sig så måste dom dra in semestrarna..
 
Jag blev lovad denna helgen ledig innan sommaren eftersom dom då kom på att jag inte fick ta sommarsemester.. blev mycket orolig att jag inte skulle få ledigt nu i helgen, har ju bokat och betalt och allt så det hade ju varit riktigt pissigt om jag inte fått det.. men ringde chefen idag och detta gällde inte min ledighet i helgen.. jag får ledig precis som hon lovat.. tack och lov för det!
 
Så idag kan jag pusta ut lite.. även om jag inte är på bästa humöret (mens-vecka) så känns det ändå bättre nu :D Trist också att det inte kunde bli nån vatten-träning idag eftersom det är denna veckan, men på fredag hoppas jag de är slut på helvetet så jag kan åka och träna.. Ikväll blir det iaf träning i bowlinghallen :)
 
Håller på att fixa iordning mig lite..  ska ner till Andreas jobb och lämna lunch till honom, sen ska jag iväg och handla lite till kvällens middag.. och vad det blir kan ni ju läsa längre ner i bloggen ;) Tihi..
 
Klockan springer iväg så det är väl lika bra att avsluta och göra sig klar istället.. så han får sin lunch innan hans lunch börjar vid 12.00, är man inte snäll säg? ;)
 
Vi hörs senare! Ha de gott sålänge!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela