Välkommen!

Snart så...

Publicerad 2012-08-30 16:03:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Snart så kommer älskling hem.. men inte så länge tyvärr.. när han ätligen INTE jobbar över, så är det ju inte för att umgås med mej iaf.. men men.. är lite off idag.. så tröttar ut mig själv genom att städa.. inte hunnit så mycket men lite iaf.. kroppen säger ifrån.. så får ta det i den takt det går :) Har ju flera timmar på mig ikväll så det ska nog bli bra..
 
Spy galla skulle jag vilja göra för idag är verkligen ingen bra dag, men det ska inte behöva gå ut över er.. och jag vill inte smutskasta folk i bloggen på så sätt heller..
 
Fortfarande inte kommit på nåt att roa mig med ikväll mer än att gå runt här och plocka.. sååå tråkigt att gå hemma, skulle hundra gånger hellre varit på jobbet idag faktiskt! Men men.. kan man inte så kan man inte, vilket är jävligt irriterande!
 
Vad tråkigt allt blir egentligen när man inte har nån serie som roar en hehe.. skilda världar är slut.. nu är de bara o vänta till nästa säsong släpps.. är väl sista eller nåt? hmmm.. Kanske ska börja se säsong ett på tre kronor igen? var ju dock inte länge sen jag såg hela serien.. hmm.. får fundera lite över de ;)
 
Nehe börja förbereda lite middag kanske? Raggmunkar och fläsk får de bli idag!
 
Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela