Välkommen!

Vad ska man göra ikväll?

Publicerad 2012-08-30 11:26:25 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ante har fått för sig att han ska ut med en arbetskamrat ikväll, jag som tycker vi har sååå mycket att göra här hemma.. hmm.. men men.. jag får väl göra det jag orkar, resten skiter jag i.. hehe.. Kan ju inte göra allt heller för den delen..
 
Han kommer iaf hem efter jobb och fixar med maten som vi lovat att ha med oss imon.. nämligen planka.. så det ska göras kött, kyckling´och rostbiff ikväll iaf.. sen får jag fixa med alla frukter och sånt imon på dagen..
 
Så frågan är vad ska jag göra hela kvällen? Mysa ner mig under ett täcke i soffan och bara ta de lugnt med en cola och lite gott kanske? ;) HIhi.. vi får se.. har nån förslag så varsegod och kom med dom ;)
 
Är fortfarande trött, halsen kliar och är lite svullen men det är mycket bättre.. undra vad de kan vara?! Imellanåt känns den jätte svullen och efter en stund kan de ha gått ner lite.. inte märkt att det kommer när jag äter nåt speciellt heller.. Det är som att jag är jätte torr i halsen, men hjälper inte om jag dricker osv.. skumt.. jag tror ju inte på halsfluss längre eftersom det blivit så mycket bättre och det nu mest är irriterande och svullet.. aaa de är ju en bra fråga vad det är då? Hmm.. får se imon vad halsodlingen visar, men som sagt, jag tror inte den visar på nånting.. tyvärr.. så vi får väl se hur lång tid det tar denna gången innan de svullnar och gör ont igen.. har ju haft det såhär några månader nu att det kommit och gått från och till.. fasst då inte lika illa som denna omgången..
 
Är sugen på att baka, men vår elvisp är ju i soporna eftersom den var trasig.. så då är de inte lätt att baka nåt som måste vispas pösigt.. tur är kanske det, för ritkigt den energin tror jag inte att jag har ännu.. hehe.. men ni vet ju hur jag är.. vill göra mycket och lyssnar inte alltid på kroppen och knoppen som säger ifrån :P
 
Nehe nu ska jag iaf ta och hänga in lite tvätt..
 
Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela