Välkommen!

Ett mörkt moln, detta är ta mig fan inte sant!

Publicerad 2012-12-20 10:08:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aha, en gråtandes morgon.. en otrolig smärta.. inte haft denna smärta sedan jag kom hem från sjukhuset! Helt jävla otroligt, så gråtit har jag gjort inprencip hela morgonen.. men Andreas är iaf hemma, på gott och ont!
 
Andreas har knappt sovit inatt, har jätte ont i knäet och mår illa, trött och allmänt dålig.. fick tag på Stefan nyss så nu är dom på väg till läkaren med Andreas! Vad kan detta vara? Allt illamående och trötthet och sjukkänslan kan vara sista twinrixsprutan som han tog härromdagen.. men knäet, de vet vi inte.. hoppas hoppas hoppas det ordnar sig så att vi kommer iväg i helgen.. annars vet jag inte vad vi gör! Suck!
 
Gillar inte att se min älskade ha ont, särskilt inte när jag själv inte kan göra något! Han har fått hoppa runt här på min kryckor.. fick även ta dom till läkaren nu, så just nu är jag fasst i rullstolen typ.. men har ändå så ont så klarar inget annat.. försöker undvika det snabbvärkande morfinet, har istället ökat morfindosen (långtidsvärkande) på morronen och källen till tre tabletter istället för två, men de är 1½ timme sedan och har fortfarande inte hjälpt, så snart ger jag upp och tar en snabbvärkande morfin iaf!
 
Ringt ortopedmottagningen idag också och bett om mer medecin utskrivet! Ska ringa i eftermiddag igen och se så att läkaren skickat in recept! Vill ju inte att smärtlindringen ska ta slut nu alla helgdagar som är på ingång!
 
Hoppas det går bra för min älskling nu, jag tycker inte om att se honom ha så ont..
 
Jag är jätte orolig idag, gråter för allting, känner mig otroligt konstig, frusen, svettas och förvirrad! Dagarna bara flyter samman.. otäckt!
 
Nu ska jag se klart stalkers som jag började se på igår kväll!
 
Kram kram från det handikappade hemmet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela