Välkommen!

En underbar men högljud eftermiddag!

Publicerad 2012-12-19 11:31:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

 
Igår kom ju Malin, Jocke, Melwin och Mollie på besök.. himlans trevligt och högljudt :P Men det var mysigt, så härligt att se barnen springa omkring och leka.. och att se Malin och Jocke glada! Me like!
 
Jag gjorde misstaget och la fram julklapparna och Mollies present! Illa, jag om någon borde veta att Melwin inte kan hålla sig, utan tjatar tills han får öppna allt! Nästa gång får jag gömma dom tills dom ska öppnas.. ska bara komma ihåg det också ;) Samtidigt är jag ju den som vill att det ska kunna ligga framme och accepteras att det inte ska öppnas ännu, men Melwin är lite för liten för det ännu, det kommer med åren, men de tänkte ju inte smartskallen Therese på!
 
Melwin frågade mig när han kom: "Du, Te-ees, varför får jag så mycket pressenter av dig?" Gulliga unge! "För att du är så snäll och söt" svarade jag.. mysiga barn!
 
Paketen öppnades och Melwin blev super glad.. han fick en bil till av cars i lego, som han fick när han fyllde år.. nu önskar han sig massor av sånna, för han har ju bara tre av alla som finns! Jag sa att han får önska sig sånt när han fyller år eller om det är något annat speciellt, de värsta är att det är ju typ 11månader kvar tills han fyller år ;) Han fick ett pussel i cars också som han skulle pussla när han kom hem, Mollie och han fick även en jul-cd-skiva med musse och hans vänner!
 
Mollie öppnade också sitt paket, för första gången slet Mollie av pappret, det var kul att se :D Hon var väldigt glad till en början, men när dockan (Skrållan) började prata med henne så blev hon lite rädd först, sen började hon prata med dockan också, de såg lite kul ut! Dock är hon lite liten för dockan ännu, Skrållan är lite tung för söta Mollie, men Melwin tyckte hon var jätte kul och sprang runt och lekte med henne, han var pappa och Mollie var mamma, punkt slut! ;) Härliga ungar!
 
Inget kalas utan kras säger man ju, och ja, kras sa det verkligen då Mollie ute i hallen råkade riva vår stooooora vas med massor av julkulor i.. antar att hon skulle ha en kula och fick tag i vasen.. pang, sade, sade, sade, sade... Melwin tyckte dock inte det var kalas utan tårta, men det hade jag ju inte kunnat baka någon!
 
Dessa små meningar som kommer ur barns mun är så söta och roliga ibland..
 
"Te-ees, vad har du gjort med ditt ben, varför ser det ut så?" .. jag försökte förklara att jag hade opererat benet för jag har haft så ont i det, han vet att jag haft ont i foten då och då nämligen.. då svarar Malin utifrån vardagsrummet, dom har skärt i hennes fot" haha.. jag som försökte vara lite finkänslig ;) Skrattar.. Underbart!
 
Melwin kom fram till mig i rullstolen: "Du, det är jätte roliga paket jag får av dig, Tack!" sånt bara värmer hjärtat något otroligt!
 
Melwin ville kolla på film, han visste att jag hade barnfilmer sa han, dom lär sig snabbt.. men jag och pappa Jocke tyckte inte det skulle bli någon film idag.. då säger Melwin lite sött: "Men Te-ees imorgon när jag kommer hit, då kan du och jag titta på film".. sötis, han säger alltid att vi ska ses i morgon igen! Alltid när vi träffas så börjar han prata om vad vi ska göra nästa gång vi träffas och att han ska komma hem till oss eller att vi ska komma till honom!
 
Roligt är det också att han verkligen lägger märke till vad han fått också, som igår tex så sa han att när jag kommer hem till honom och leker så får jag hjälpa honom att bygga ihop den andra cars-bilen som han fick sist, för det kunde inte pappa.. problemet var nog att han själv hade tagit isär den och inte fått ihop den igen ;) Samma sak när han dricker ur en mugg hemma som han fått av mig då säger han till mig att den har han fårr av mig och att han då även fick tallrik och godis! Kul att han kommer ihåg!
 
Innan dom gick hem så stack Melwin fram huvudet utifrån trapphuset och sa igen: "Vilka roliga paket jag får! Tack, vi ses en annan dag" Mysiga kille!
 
Mollie var rädd för mig ibörjan igår, men tror jag det, när jag kommer hoppandes med en stor vit klump på benet och sen kommer med en stor rullstl också, det var lite otäckt men efter en stund förstod hon nog att det var gamla vanliga gudmor så då var hon inte rädd längre utan ville gärna vara hos mig när hon inte ville busa!
 
Skulle kunna skriva hur mycket som helst! Hade en fantastisk eftermiddag! Både Andreas och jag var helt slut efteråt.. man är ju inte van vid allt detta liv..men ändå uppskattar vi det nåt enormt!
 
Som ni vet och märker så älskar jag dessa barn otrligt mycket, precis som jag älskar deras föräldrar! Det ska ni veta!
 
Nu får det räcka med skrivande i detta inlägg.. bjuder på en bild på barnen och Skrållan istället! Tyvärr blev de inga jätte bra bilder igår :( Men det blev ju lite bilder iaf, även att kvaliten blev dålig! Önskar mig verkligen en kamera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela