Välkommen!

Fix och Trix!

Publicerad 2012-12-19 13:11:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Börjat packa.. dvs lägga fram kläder som ska med till gävle!
 
Tid tar det, men samtidigt så får man ju dagen till att gå då ;)  Jag får mer och mer förståelse för pensionärerna som säger att allt tar så himla mycket längre tid att göra nu! Dessutom så är det mycket man ska tänka på att ha med, som tex kudde till rullstolen, kudde till att ha foten i högläge osv, det är sånt som lätt glöms bort, krävs ju en hel del saker nu!
 
Ikväll ska vi ut och testa bilen, se om Andreas fått tag på nån bräda och något att bygga upp för högläge i bilen.. som sagt det är lite trix och fix med det hela..  men ska bli skönt att komma ut lite också ikväll och att veta att det är färdigt inför bilresan på fredag skulle underlätta en hel del i mitt huvuvd som det springer väldigt många ekorrar i sina hjul inne i.. (mkt tankar och funderingar och oro)..
 
Nu ska dom väl komma med rullstol om en stund här.. tror det kommer att underlätta en hel del! Iaf så hoppas jag verkligen på det.. !!! Bara att kunna rulla sig fram med hjälp av armarna istället för att putta med friska benet och dra mig mellan väggarna, kommer underlätta för värken också hoppas jag, eftersom jag nu om jag ska ta mig frammåt måste ta bort benstödet helt och luta mig väldigt mycket frammåt, sen behöver jag förhoppningsvis bara ta av stödet om jag ska vända rullstolen eller så eftersom det är lite trångt här mellan väggarna! ;)
 
Kanske låter som jag använder stolen mycket istället för att hoppa på mina kryckor och betastöd.. men är det så, att jag är för yr (som jag ofta är nu) och om jag ska ta med mig saker osv så går inte det med kryckorna.. och betastödet har jag bara inne på toa som hjälpmedel nu! Så visst blir det en del rullstol när jag donar här hemma, men ska jag bara förflytta mig eller gå in på toa eller sovrummet och så, då använder jag mig av kryckorna och hoppar mellan! Så en hel del hoppande blir det..
 
Nu ska jag fortsätta att vika tvätt! Vardagsysslorna kan man inte strunta i bara för att man är lite handikappad!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela