Välkommen!

Jag lever!

Publicerad 2012-12-28 11:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hallå där... jag lever ;) Men det är knappt, förkyld, ont i halsen och trött.. men annars så lever jag :)
 
Just nu är vi hemma en snabb runda, åker snart ner till skåne för att fira nyår.. ska bli riktigt mysigt.. det kommer att firas med kära mamma och pappa PLUS brossan och David.. kan det bli bättre? :D
 
Så just nu är vi i fullt gång med att packa igen.. precis packat upp allt från gävle och nu ska det ner igen. hehe, men det är kul att vara ute och fara lite ;)
 
Eriksson kommer på lite skogs-huggar-lunch idag.. sen ska vi testa göra efterätten som vi ska ha på nyår också :D Smaskigt värre!
 
Ska plocka lite här nu och se om jag kan komma iordning lite, Andreas är iväg och shoppar lite men idag stannar jag inne, var iväg massor igår på stan och grejer typ hela dagen.. så idag är jag sliten och har ont i kroppen.. att åka rullstol på kullersten rekomenderar jag INTE! haha
 
Förresten.. bytte mitt gips igår, fick världens fulaste gips nu! Fattar inte ens hur man kan få för sig att göra så fult på en människa som ska gå med det i 4 veckor! haha.. så fult så det blir komiskt nästan! Dock sitter de lite högt upp, så ska känna efter i veckan annars får dom byta ut det, kan ju inte böja benet ordentligt för det tar emot.. men vi får se hur det blir!
 
Nehe fixa lite här hemma var det ja..
 
Hoppas ni alla haft en riktigt härlig jul?
 
Kram på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela