Välkommen!

Vakna i tårar!

Publicerad 2012-12-08 07:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ytterliggare en morgon har kommit, det är redan lördag och det känns att det börjar dra ihop sig.. min sömn är fan inte vad den borde, jag borde sova massa nu och ladda inför OP.. men näe, sova är svårt när man bara drömmer! Snälla ge mig sömn!
 
Andreas ligger där inne och sussar sött.. själv sitter jag i soffan med tårar på mina kinder.. varför varför varför? Allt jag vill är att sova och bara vara lycklig!
 
Jag vill inte hela tiden oroa mig för operationen, drömma mardrömmar om operationen, drömma om sjukhuset, drömma om massa konstiga saker.. jag ber bara om att få sova normalt!
 
Bilen gick igång igår, felet var en propp i bensinen som Andreas misstänkte... så den gick igång igår kväll efter lite Andreas-magi ;) Så vi får hoppas att den går igång idag utan problem!
 
Idag ska vi få ut saker här innefrån till förrådet och lite sånt.. sen började vi snacka om att åka till Kosta.. vi får se vad vi känner för idag, men chansen finns att vi gör det... allt för att inte tänka och för att komma från tankarna en stund..
 
Hade en riiktigt nice kväll igår iaf.. Plump, god mat och utfrågning ;) Det är grejjer det :D Inte kom jag sist en ända gång heller..
 
Det ar skönt att skriva lite och få stop på tårarna, ska försöka lägga mig i sängen igen och krama lite diskret på min pojk och hoppas att tårarna håller sig borta en stund nu!
 
Kram på er!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela