Välkommen!

En kopp kaffe..

Publicerad 2012-07-28 06:22:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter här och tar mig en kopp kaffe och ett knäckebröd och hoppas på att vakna till liv.. ska snart åka till jobbet för att göra ett 6 timmars pass.. lät jobbigt.. har inte mitt huvud med mig idag, inte ännu iaf.. men hoppas att det snart vaknar till liv och att värken ger med sig lite..
 
Gick upp tidigare än väntat denna morgon.. igen.. har tydligen fått en levande väckarklocka.. nämligen Benny-boy.. kommer och skriker i mitt öra vid halv sex.. så aaa varför inte gå upp direkt då? Joda det gjorde jag..  så därför har jag nu tid att blogga lite, så ni får tacka honom för detta ;) Om ni nu är några som läser vill säga.. inte fått en komentar på läääänge.. så man börjar undra, även om jag ser på statistiken att många läser så verkar det inte så? Skärpning! ;)
 
Nu är kaffet slut, slurp sa de bara.. blir  nog en kopp när jag kommer till jobbet också kanske..
 
 
Ikväll eller aa eftermiddag kanske man ska säga(?) så blir det lammet och grisen.. ska bli gott :D Dit åker vi självklart med Eriksson.. hihi.. efter det så får vi se vad klockan blir om vad som händer efter, troligen lär vi vara väääldigt trötta hehe
 
 
Nehe ni.. nu ska jag borsta tänderna och lite så, sen blir de att köra till jobb.. Ha en fin dag!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela