Välkommen!

Löttorp..

Publicerad 2012-07-31 09:12:47 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kom på en sak att blogga om när vi körde till Löttorp i lördags.. man ska verkligen inte köra bil där :P
 
Jag har varit där tre gånger.. som jag minns iaf, om jag inte varit där som liten.. men iaf i vuxen ålder har jag nog bara varit där tre gånger..
 
Första gången så krockade jag när jag skulle dit.. bara en liten krock så det hände inte mycket mer än att min lykta på bilen gick sönder typ..
Andra gången var förra året när vi skulle till Lammet och Grisen, när vi skulle hem så hade nån tryckt i eller lagt en fet jädrans skruv under däcket, så det blev platt kan man ju säga.. så vi fick åka och hämta bilen dagen efter sen..
Tredje gången, i Lördags när vi skulle till Lammet och Grisen igen, så när vi närmade oss slutpunkten så hör vi att det börjar rassla och låta som avgasröret sitter löst.. myket riktigt när vi parkerat och kollar detta så har det lossnat.. så efter vi ätit fick vi uppsöka ica och köpa ståltråd och binda upp fanskapet.. haha
 
Med detta säger jag.. man ska inte köra bil till Löttorp.. (även om vi kommer göra det om max ett år igen) haha.. men lite komiskt mitt i allt är det ju faktiskt..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela