Välkommen!

Mot Örsjö!

Publicerad 2012-07-12 07:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon kära läsare!
 
Idag blir det en runda mot Örsjö fär att hälsa på familjen Elmgren.. ska fira min kära gudson som fyllt 1år.. har inte träffats något sedan han fyllde, så det är verkligen på tiden nu! Saknar dom som bara den!
 
 
Måste även förbi tandläkaren och betala min skuld jag har hos dom än sålänge, på typ 4000spänn.. usch sura pengar för att plågas.. men men.. de värsta är att mer kommer det verkligen att bli :(
 
 
 
 
Igår var en lugn dag, vi hade en Andreas-Therese-Dag :)
Gjorde ingen nytta alls, grillade, käkade och såg House.. vi fasstnade så det blev tre avsnitt... spännande värre, sen var klockan rätt mycket och vi började med pizzadeg.. (idag ska vi nämligen testa oss på att göra egna falafelrullar..)
Efter det var klockan så mycket så de var dax för sängen..
 
Det var verkligen en hur skön dag som helst, bara mysa och kramas massa och ha massor med egentid utan att göra ett handtag här hemma utöver det vanliga typ :) Man behöver de också ibland!
 
 
 
 
Idag däremot är det väl tänkt att vi ska foga lite i badrummet.. sen får vi se vad vi hittar på, beror på hur lång tid det tar och sen all mat och det.. lär inte hinnas med så mycket annat!
 
 
Fick hem paket igår, inhöll jeans, bestämde mig för att behålla ett par ljusa, jätte sköna verklingen, sen blev det även en helvit klänning.. sååå skön, jag blidde lite kär.. så den blir det också att behålla, resten av det jag skickade efter att prova, det ska skickas tillbaka idag :)
 
 
 
Nehe om man ska börja göra sig iordning lite grann kanske? Klockan är iof bara 07.00, ska vara i Örsjö vid 10.00 men det är ju skönt att vara färdig så man bara kan ta de lugnt en stund sen och plocka med allt som ska skickas tillbaka och så.. måste nog ut två omgångar i bilen med om jag ska få med mig allt.. stora paket ;)
 
 
Nehe ha en fin morgon nu så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela