Välkommen!

Sjukt trött...

Publicerad 2012-07-03 14:16:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Oj klockan är över två och vart har denna dagen tagit vägen tro?
 
Vaknade när Andreas kom in och pussade mig hej då (som varje morgon) när han skulle till jobbet.. klockan var väl ca 06 nånting, mådde väl okey antar jag..
Somnade om och vaknade vid tjugo över nio av värsta mardrömmen om Andreas och en viss tjej..
Vaknade med ett ryck och bara skakade, trodde de var av drömmer.. men märkte sedan att jag frös som en tok, fick ta på mig Andreas täcke också PLUS en tjock filt.. förs ändå, hackade nästan tänder och mådde jätte kasst och hemsk huvudvärk..
Tog febern soom visade 38,6.. då fick jag förklaringen till varför jag frös så..
 
Sedan har jag mest sovit hela dagen, försökt kolla lite på gilmore girls, men somnat varje gång och vaknat när avsnittet är slut ungefär, så har väl sett samma slut ett par gånger nu haha..
 
Nu har jag dock börjar svettas (äntligen?) Det tyder ju på att febern går ner, så det är ju posstivt.. nu växkar det mellan att halvt frysa ihjäl till att svettas som en tok... känner man sig fräsch? NEJ inte precis.. suck.. hatar o vara sjuk.. men men har ju varit lite hängig senaste tiden så vi får väl hoppas att det är detta som legat och tryggt och nu brytit ut?!
 
SÅ aaa... denna dagen har bara försvunnit.. men antar jag behöver sova eftersom jag gör det så mycket..
 
Ikväll ska Andreas jobba över så jag har hela kvällen för mig själv.. blir mycket vila.. precis tagit mig lite febernedsättande så hoppas på att jag blir piggare om en stund och orkar sätta mig med lite papper, har lite som ska in till försäkringskassan och AFA och lite sånt.. vi får se helt enkelt om jag orkar sen..
 
Känner mig lite piggare nu så jag sitter i soffan lite, om man bara hade fått behålla lite mat så kanske man hade fått lite energi? hmm.. aja man kan inte få allt här i världen ;)
 
Lär ju bli lite uppdateringar här :) Tänkte ta lite bild-regn sen.. så håll utkik ;)
 
Nu tackar jag för mig och ska lyssna på lite musik och bara ta det lilla lugna.. ska nog ta och messa Andreas också, saknar min pojk <3 tihi
 
 
Underbarast av alla, det är Andreas det! KÄRLEK <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela