Välkommen!

utmattad...

Publicerad 2012-07-04 12:11:16 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sovit bort halva dagen har jag gjort nu, är så utmattad.. undrar varför egentligen? Febern håller sig i chakt nu iaf.. tror jag.. men är grymt trött och varm..
 
Måste kila till affären idag, måste ha frimärken och posta två brev till försäkringskassan som måste in idag.. vilket innebär att jag måste ut en runda.. kan iof vara ganska skönt, men de får bara bli berga centrum, lite saker som vi behöver till middagen ikväll får såklart Andreas fixa med när han slutar..
Det blir fläskfilé i pitabröd tillsammans med txatsiki och grönsaker i.. gott gott
 
Kanske dax att ta på sig lite kläder och inte ligga här i endast nattlinne hal dagen? hehe.. tror det får bli det.. snart dax för lunch också ju.. hmm vad ska mn hitta på för lätt då tro?!
 
Fan mellan frysningarna så bara rinner de om mig känns det som.. känner man dig lite äcklig eller? JAAAA.. hoppas detta slutar snart så jag orkar ta tag i saker.. en sak jag ska göra idag är att gå igenom alla sjukintyg som ligger och sätta in i min sjukintygs-pärm tänkte jag.. man får göra sånna små saker nu när jag inte har energi till så mycket annat :)
 
Nee ska gå och få i mig lite vatten nu.. vi hörs senare!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela