Välkommen!

Ajaj...

Publicerad 2012-11-08 08:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Inget kul dag att vakna till, jag trodde det skulle bli en kul dag.. jag skulle ju till familjen Jonsson/Åkesson och hälsa på och få pussa och krama massa på mitt gudbarn och snacka massa skit med Malin.. men ikke, istället intar jag soffan och huvudvärkstabletter.. shit vilken huvudvärk jag har.. blir att hålla mig hemma idag, kanske att jag åker med Andreas till svärmor ikväll om jag mår bättre, vi får väl se!
 
Bowlingen igår var lika kul som vanligt :D Känns så oootroligt bra med dom nya kloten :D Både Andreas och jag kunde vara med hela träningen, jag med mitt fotstöd som jag alltid har när jag bowlar och Andreas kunde som tur var ha mitt gamla fotstöd som gjorde att han klarade bowla han också :D Ska till hallen imon igen och träna lite med Andreas och en ny kille i klubben.. skoj.. 
 
På lördag så åker vi till Västervik, Andreas spelar ju tunnering (kan man väl kalla det?), så igår fick jag äntligen klart att jag får plats i bussen och hänger med och hejar på grabbarna! Ska bli skoj, vi hade riktigt skoj förra året när vi åkte dit.. så jag har höga förväntningar ;) Haha
 
Men som sagt, idag blir det lugnt.. får se om jag får lite ork efter tabletterna värkat sen så jag kan plocka med lite här hemma.. förhoppningsvis så lägger sig värken om ett par timmar.. jag hoppas på det!
 
Fan det är ju sååå typisk när jag äntligen skulle till Malin :( Aja.. sånt händer.. förlåt vännen!
 
Nu ska jag se om min bulle i ugnen är färdig så jag får i mig lite frukost iaf!
 
Hörs sen!
 
Kramen!
 
Avslutar med en bild på min underbara guddotter och mig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela