Välkommen!

Aldrig har väl ett cellprov gjort ont?

Publicerad 2012-11-20 09:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aldrig känt av det där provet, men idag gjorde det riiktigt ont :( Och nu värker det väldigt i magen, som mensvärk.. suck.. men men vad gör det om hundra år? ;)
 
Varit iväg och handlat, ska äta lite frukost nu tänkte jag, sen ska jag iväg och köpa en 1-års pressent/julklapp till min underbara guddotter! Lika bra att ha det gjort redan nu så slipper jag tänka på det sen! Ska även in på netto och kolla en sak!
 
Fick mail från chefen nu att jag kan ta ut tjänstledigt utan betalning näst nästa helg.. vi ska nämligen iväg och bowla och äta grillbuffé med jobbet, vissa av oss iaf.. och självklart inträffar det när jag jobbar kväll.. men nu är ju det fixat iaf så att jag får vara med! Skönt att ha nåt kul att se fram emot nu innan operationen och sjuksrivningen!
 
Nehe lite frukost, sen bege mig igen om en stund.. har lite saker kvar i bilen som måste upp också nämligen, klarade inte av att bära allt nu.. hade ju en kasse med mat och en kasse med SEX KILO lax! Så det var lite svårt att bära en potatissäck och ett paket flingor samtidigt ;)
 
Kram på Er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela