Välkommen!

Äntligen fått i mig lite mat!

Publicerad 2012-11-27 14:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen.. klockan två fick jag i mig lite frukost/förmiddagsfika/lunch/eftermiddagsfika.. ja, helt enkelt den första maten för idag.. bara fått i mig lite mjölk på förmiddagen!
 
Nu har jag fått i mig lite fiskgratäng som narurligtvis gjort att jag fick lite krafter iaf! Värken ger med sig mer och mer skönt nog! Till och med svullnaden har lagt sig lite :D
 
Men jag sitter fortfarande i nattlinne.. :P Värken gör mig så hängig och det är jobbigt att göra nåt eftersom det gör ont i "tanden" hela tiden.. men till kvällen så tror jag nästan att värken är borta! Jag lär ju iaf somna tidigt och gott ikväll!
 
Ligger just nu och kollar på tv3 dokumentär.. idag handlar det som familjer som går emot vad folk säger som tex med hemundervisning, amning och dieter! Rätt så intressant faktiskt, vad olika folk tänker egentligen!
 
Klockan är snart halv tre.. känns som att den borde vara typ halv tolv! Hehe.. tror jag ligger liiite efter idag.. är glad att jag sjukskrev mig ikväll, skulle aldrig pallat jobba, TYVÄRR!
 
Näe, ska väl kolla vidare nu! Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela