Välkommen!

Detta illamåendet gör mig galen!

Publicerad 2012-11-05 11:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch och fy, mått jätte illa senaste veckan, ungefär som när jag blev opererad, känns som jag skulle kunna spy vid varje måltid igen, som tur är så gör jag inte det, men jag får inte i mig samma mängder längre, vilket iof är bra, kanske kan jag gå ner lite i vikt igen och må bättre på så sätt, men detta illamående håller jag mig gärna borta från.. en fjärde-dels paj har jag knappt fått i mig nu och känner mig proppmätt och illamående :(
 
Nu är det alledes strax dax att bege sig mot sjukhuset och träna lite, ska bli skönt :) huvudvärken har lagt sig lite som tur är :) Men det har varit en lugn förmiddag, bara slappat, soterat lite blogginlägg (det är ju en hel del att gå igenom och sotera upp i kategorier, men jag är iaf på sida 15 av över 110st haha) .. har även nu försökt äta lite och tvättat håret och fixat det, så jag slipper göra det på sjukhuset, alltid sån kö i duscharna så då känns det bättre att bara duscha och tvätta av kroppen där, inte stå och tvätta håret och hålla på!
 
På torsdag blir det att åka till Malin :D Underbart <3 TIhi..
 
Fick hem våra två Wallanderboxar idag med posten, ikväll om inte Andreas jobbar för länge så får det nog bli film, de har vi sagt nu varje dag, men det har kommit andra bättre saker mellan ;) Men ikväll känner jag för en riktig mys-kväll, så det hoppas jag på iaf! Vi har en hel del filmer nu som vi beställt sista tiden som vi inte sett ännu!
 
Till middag idag blir det iaf ugnsbakad lax med pressad potatis och hollandésås.. bara det är ju mys i sig ;) Hehe
 
Näe nu ska jag sluta tjöta här och kika runt lite innan det är dax att åka!
 
Hörs!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela