Välkommen!

Fått i mig lite lunch!

Publicerad 2012-11-13 14:05:33 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gudars vad skönt, fått i mig både frukost och lunch nu.. dock inga stora mängder, men lite grann iaf! Mår dock jävligt illa, men de är nog lite "eftersvit" från igår plus att jag brukar ju bli dålig om det går för lång tid mellan måltiderna, så det är väl inte så konstigt om jag mår illa!
 
Trött är jag, suttit och soterat en del av alla inlägg nu iaf, får ta en bit i taget.. funderar dock på att lägga mig en stund, man blir väldigt trött av  magsjuka :(
 
Fick precis mess... kan ni gissa om vad? Jo självklart att Andreas måste jobba över idag igen.. till fem, sex nånting.. så vi får väl se och hoppas på att han kommer hem vid den tiden ca..
 
Fan nu fick jag springa iväg på toa, fick upp en del av lunchen.. suck.. men de är nog inte magsjukan som orsakade det utan bara "de vanliga" som gör att jag får upp maten då och då.. man känner på nåt sätt skillnad på det, svårt att förklara för er som inte är i samma situation!
 
Nu blev jag verkligen trött.. får bli ett avsnitt av lyx-fällan igen och mysa ner mig under täcket i soffan och vila helt enkelt, det behövs!
 
Vi hörs senare!
 
Kram Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela