Välkommen!

God morgon!

Publicerad 2012-11-02 08:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varför kan jag inte sova längre än till typ halv nio om mornarna nu för tiden? Är ju såå trött om kvällarna så borde sova längre.. aja det är väl inget man kan bestämma över, dessutom hinner man ju med mer av dagen ;) Idag vaknade jag vid åtta, så har redan hunnit plocka ihop disken, satt igång diskmaskinen och ätit frukost.. härligt värre!
 
Men nu sitter jag i soffan och mornar mig lite.. tänkte göra mig iordning senare och sticka snabbt till ikea och köpa en ram till, så att Andreas kan hjälpa mig att sätta upp dom i helgen.. (måste borra med slagborr i dom väggarna, så det får han sköta).. hatar sånna väggar, mkt bättre där man bara kan spika, då kan jag ju fixxa med allt själv ju! :D
 
Annars blir det lugnt och försöka vila upp mig så mycket det är möjligt! :) Vi ska se om vi kan få ihop ett gäng och spela lite plump ikväll! Vore ju trevligt och precis en lagom aktivitet för mig nu när jag fortfarande är lite hängig från och till!.. så.. läser du min blogg och har lust med plump ikväll? Hör av dej! hehe.. undra vem jag kan syfta på ;) Stefan snackade om att komma förbi.. vi får la se om Ante hör av sig till folket idag! Han var såå trött igår kväll, så somnade strax efter nio, det förstår jag efter 12timmars jobb!
 
Ska ta och fortsätta sotera mina inlägg medans jag ändå sitter här och tar det lugnt.. Det blir dom kategorier som ligger där nu, iaf till att börja med, så får jag se sen hur jag gör..
 
Ha en bra dag, vi hörs!
 
KramKram
 
Ungefär såhär känner jag mig idag.. (en av alla gånger jag legat på sjukan!)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela