Välkommen!

God förmiddag, idag väntas tandläkaren :(

Publicerad 2012-11-21 10:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag kära läsare!
 
Idag är det en lite nervös Tess som skriver.. sitter nämligen och väntar ner tiden på att åka till Nybro, till tandläkaren :( Usch.. men idag är det bara undersökning, så det ska väl gå bra får vi hoppas.. hoppas inte att det är alledes för många nya hål som ploppat upp, är ju precis klar med lagningen av alla förra årets hål :( Nästa vecka blir det värre, då ska jag dra ut en tand.. ajja.. vill INTE..
 
Har precis suttit och beställt två Falk filmer.. (på Andreas begäran) tihi.. har också beställt lite av Andreas julklapp/julklappar ;) Lika bra att klicka hem i god tid, ska jag betala cdon-räkningen (där filmerna är beställda) så kan jag lika väl ta och klicka hem så jag får lite mer räkningar ;) haha.. de där lät kanske lite konsigt :P
 
Efter tandläkaren blir det raka vägen mot jobbet.. mötestid idag.. men vad jag förstod i helgen så skulle inte chefen närvara.. så vi får väl se.. ska bli bjudna på fika iaf av en penssionärs anhörig eftersom han gått bort :( Vila i frid!
 
Skrev ju igår att cellprovet gjorde så ont.. hade ont länge efter.. tydligen var det att dom börjat med ny metod som ger bättre resultat var det en som skrev till mig.. men.. kan dom inte berätta det då när dom ändå frågade om man nångång hade gjort cellprov förrut och jag svarar: för längesen! Kan dom inte förklara då att det är ny motod? Aja.. inget att göra nåt åt, men nu vet ni ju det.. ni som kanske ska göra prov eller har gjort och undrar varför det kändes annorlunda!
 
Ska gå och se om jag ska förösöak få i mig nåt i magen innan jag åker..
 
Ha en bra dag så hörs vi kanske senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela